Voetzorg door Peter en Patrick Adams

Vernieuwend zicht op bewegingsvrijheid

Voeten spelen een belangrijke rol in je leven. Een heel leven lang moeten ze je dragen.

Vanaf 1970 maakt orthopedisch schoenmaker Peter Adams perfect passende schoenen voorzien van de benodigde aanpassingen om een optimaal loopcomfort te bieden.

Als confectie of semi orthopedische schoenen niet meer toereikend zijn voor uw voetproblemen moeten maatschoenen uitkomst bieden.

Historie

In 1970 startte Boudewijns en Adams een vennootschap onder firma (V.O.F.) maat- en orthopedisch schoenmakerij. Na vijf jaar ging Adams zelfstandig verder tot hij in 1977 Adams als eigenaar orthopedisch schoentechnieken bv oprichtte. Zijn zoon Patrick, kwam in 1989 als leerling in dienst. Op 1 Februari 2008 trok Peter Adams zich terug maar de hang naar het vak en het sociale contact met zijn klanten werd erg gemist. Aan de Oosterhoutseweg 91, Breda werd in een nieuw pand kleinschalig maar niet minder professioneel een herstart gemaakt. Zoon Patrick vestigde zich op 1 mei 2012 aan de Ringbaan Zuid 42 in Tilburg en werd mede-eigenaar.
Door intensieve groei waren wij genoodzaakt om een groter pand te betrekken. Sinds 30 sept 2013 zijn wij gevestigd op de Kapitein Hatterasstraat 1 unit 35 in Tilburg.

Beste leerbedrijf 2018

Adams Orthopedisch Schoen advies wint verkiezing beste leerbedrijf 2018 van de provincie Noord-Brabant in de sector Specialistisch Vakmanschap. Download hier het volledige persbericht en hier de oorkonde.

Artikel NRC

In het NRC handelsblad van 18 september 2013 is in de serie “vakmanschap” een interview geplaatst met Peter Adams. Download hier het volledige artikel als PDF.